Autotraden

Het beleggingsconcept van Turbotrends waarbij er met Turbo`s wordt gehandeld, maakt gebruik van computer gestuurde handelssystemen.De waan van de dag, emoties, angst en hebzucht maken het voor veel beleggers zeer moeilijk om consequent rationele beslissingen te nemen. Door te werken met een computer gestuurd handelssysteem wordt de emotie uitgebannen en wordt er een gedegen basis gelegd voor het behalen van de best mogelijke resultaten.

Met Turbotrends volgen wij verschillende indices, grondstoffen en fondsen. er worden echter maximaal 15 posities tegelijkertijd in diverse markten gevolgd.

Doordat we maximaal 15 posities tegelijkertijd in de diverse markten innemen, hebben we bewust gekozen voor spreiding over de diverse markten, waaronder grondstoffen, indices, aandelen en valuta. Per positie wordt er dus niet meer dan 1000 euro geinvesteerd. In de berichtgeving dat ons systeem naar U toe zendt, staat dit heel duidelijk omschreven. Uiteraard kunt U, indien gewenst, met een kleiner of groter bedrag werken.

Er is bij Turbotrends dus duidelijk sprake van spreiding. Het grote voordeel hiervan is de wisselwerking, algemeen bekend is dat het goud stijgt in onzekere tijden en dat de aandelen dan juist dalen, en visa versa. Door gebruik te maken van spreiding van verschillende markten, geeft dit het rendement een grotere stabiliteit.

Alle computer gestuurde handelssystemen handelen met de markt mee. Zodra de indicatoren, waarop het computer gestuurde handelssysteem gebaseerd is, aangeven dat de richting van de markt dalend is, zal het systeem short gaan. Daardoor anticiperen we op verdere koersdaling. Zodra echter de indicatoren aangeven dat de trend omslaat naar stijgend, zal het systeem long gaan.
De geautomatiseerde handelssystemen van Turbotrends baseren hun werking op basis van Technische Analyse. Actuele koersinformatie wordt continu geanalyseerd en vergeleken met de voorwaarden die de handelssystemen hanteren. Op basis van de criteria geprogrammeerd in het handelssysteem genereert deze automatisch koop- en verkooporders. De systemen maken gebruik van geavanceerde technieken en patroonherkenning. Volatiliteit en handelsvolume worden continu gemeten en maken deel uit van de beslissingsmodellen.Automated-Forex-Trading-System

De geautomatiseerde handelssystemen van Turbotrends worden uitgebreid op hun werking onderzocht met behulp van historische koersdata. De systemen worden op minimaal vijf tot tien jaar koersdata getest. Op deze manier ontstaat een goed beeld van de rendement- en risicoaspecten van een systeem. In vrijwel elke markt, stijgend, dalend of zijwaarts, rustig of zeer beweeglijk, dient het systeem rendement te maken.

Het doel van Turbotrends is eenvoudigweg het genereren van een zo hoog mogelijk rendement, waarbij zo min mogelijk risico wordt genomen en het geinvesteerde kapitaal zoveel mogelijk wordt beschermd. U kunt starten en stoppen wanneer u dat wenst.

Vraag dus vandaag nog informatie aan via het contactformulier of bel ons op +31(0)20 – 723 58 58.

Search