Turbotrends Logo Computerschermen

Turbotrends on toer in 2018

Seminars

Turbotrends on Tour. Al meer dan 20 jaar zijn wij aanwezig op financiele markten en komen dit jaar weer naar u toe. Turbotrends bestaat al meer dan 20 jaar en is marktleider in de Benelux op het geven van handelssignalen via sms en email, 0900 informatielijnen en autotrading. 

Wij bieden onze klanten een compleet scala aan diensten die variëren van autotrading, handelssignalen via sms, email en beursnieuws.

Onze klanten kunnen terugvallen op een team van hoogwaardige en bekwame beleggingsprofessionals. Alles staat in het teken van het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten.

Turbotrends lanceert in 2018 een aantal nieuwe producten en geeft haar visie over de financiele markten.

Tijdens deze seminars praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen rondom autotrading en de behaalde rendementen. Tevens geeft onze eigen topanalist John Beijer zijn visie voor de komende periode en heeft hij voor u 10 concrete tips waarmee u gelijk aan de slag kunt gaan.

Christophe Cox, Commerzbank Beursproducten geeft een duidelijke uitleg over de werking en kosten van de producten zoals Turbo`s, Factors, Bonuscertificaten en Warrants. Hoe spelen wij in op een stijging, maar ook, hoe kunt u deze producten inzetten als bescherming van uw portefeuille.

Agenda:

22 maart 2018: DFT (de financiële telegraaf) Online Seminar. Start 20.00 uur.

25 mei 2018: DvdAB. Locatie het spant Hilversum. Start 09.00 uur

13 september 2018: DFT (de financiële telegraaf) Online Seminar. Start 20.00 uur.

8 november 2018: Karlijn opzoek naar de goudentips voor 2019 bij de Gouden Stier

9 november 2018: Beleggersfair. Locatie: Beursplein 5 te Amsterdam. Start 09.00 uur.

20 december 2018: RTLZ Online Seminar. Start 20.00 uur.

Toegang voor de online events zijn uiteraard gratis, voor de Beleggersfair hebben wij voor de 1e 100 Turbotrends aanmeldingen gratis toegangskaarten gereserveerd. ( op = op) Meldt u hier aan.

Bekijk hier de Week Forcast terug:

Search