Turbotrends Logo Seminar

Seminar Beursplein 5: Visie en Tips & Autotrading

Visie en tips 2017 is de titel van ons seminar dat wij morgenavond houden op Beursplein 5 in Amsterdam. Lage rente standen, verkiezingen in de VS houden de gemoederen nu bezig, maar beleggen is vooruitzien en gaat de AEX nu eindelijk naar de 500 punten? Wanneer zal dat gaan gebeuren is dan de volgende vraag.

We zoeken fondsen die een stabiel dividend rendement geven en minimaal 10% kunnen stijgen. Timing is van cruciaal belang in de heden daagse bewegelijke markten. Turbotrends werkt met het stoplicht model en John Beijer zal u morgen aan de hand van diverse voorbeelden uitleg geven.

Maar U kunt zijn visie ook benutten door gebruik te maken van investeringsproducten zoals de Twin Win Certificaten, of het Bonus Certificaat. Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten geeft meer uitleg over de werking van deze beursproducten, de risico’s en kosten.

Turbotrends maakt gebruik van een state of the art handelssystemen die zowel korte, als langere termijn trends van de financiele markten ontdekt. De indicatoren zijn dusdanig afgesteld dat er ingespeeld kan worden op kleine en grote bewegingen van de Aex, AEX en Midcap fondsen, Dax, Eurostoxx, Bund, S&P index, Goud, valuta, rente etc.

Deze handelssystemen hebben een hitratio van 92% en behoren tot de beste systemen die er zijn.

Wie volgend jaar geld wil verdienen op de beurs kan dit seminar niet missen!

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om deze bijzondere avond gratis bij te wonen.

Programma:

19:00 – 19:30 Ontvangst
19:30 – 21:15 Presentatie
21:15: Borrel, stel al uw vragen aan deze specialisten

We verwelkomen U graag op Donderdag 27 Oktober om 19.00 uur op Beursplein 5 te Amsterdam.

Na afloop heeft U tijdens een informele borrel gelegenheid tot napraten
Routebeschrijving

Met vriendelijke groet/ Best regards,

Team Turbotrends

Deelname is uiteraard gratis! Meldt hier u nu aan, en wij zetten u op onze gastenlijst. Parkeren gaat zeer simpel bij de bijenkorf amsterdam, naast het beurs gebouw!

 

Search