Het rendement daar draait het toch allemaal om, natuurlijk is het allemaal erg leuk en spannend, maar voor ons telt maar een ding en dat is wat er per maand netto aan de streep over blijft.

Onze handelssystemen realiseerden uitstekende resultaten. Meer dan de AEX-index in zijn allerbeste jaren

Niemand kan consistent de koersen voorspellen. Ondanks dit gegeven hopen en geloven investeerders dat ze de toekomst kunnen voorspellen, of dat iemand anders dat kan. Veel van hen trachten je te voorspellen wat de volgende macro economische cyclus zal zijn. Bij Turbotrends realiseren we ons dat het niet alleen onmogelijk is om de toekomst te voorspellen, het is niet nodig. Wij vertrouwen op onze handelssystemen.

Alle handelssystemen handelen met de markt mee. Zodra de indicatoren, waarop het handelssysteem gebaseerd is, aangeven dat de richting van de markt dalend is, zal het systeem short gaan. Daardoor anticiperen we op verdere koersdaling. Zodra echter de indicatoren aangeven dat de trend omslaat naar stijgend, zal het systeem long gaan.

In ons trackrecord op deze site geven wij heel duidelijk aan hoeveel transacties er per maand hebben plaatsgevonden en wat het heeft opgeleverd. Dit doen we per maand en per jaar. 

Als U klikt op meer informatie, dan ziet U in een aparte pagina een zeer gedetailleerd overzicht van iedere transactie individueel. In onze overzichten geven wij heel helder aan op welke datum en welk tijdstip het signaal is gegenereerd, op welk niveau er ingestapt is en op welk tijdstip en niveau er weer uitgestapt is. 

Uiteraard wordt de winst in procenten uitgedrukt, maar ook in Euro’s. Zo kunt U heel helder en overzichtelijk onze resultaten bestuderen.

Factor 5

Inleg 5000

Turbo 15

Inleg 15.000

Turbo 10

Inleg 10.000

Bonus portefeuille

Inleg 20.000

Rendement portefeuille

Inleg 20.000

Search