Rendement portefeuille

De rente staat al geruime tijd op historisch lage niveaus en beleggers zijn logischerwijs op zoek naar alternatieven. Met de Rendement Portefeuille is het mogelijk een jaarlijks rendement te behalen van 7%-9% en dit bij een stijgende, stabiel blijvende of licht dalende markt.

Deze investeringsportefeuille heeft een horizon van 18 maanden en werkt met Rendement Certificaten met als onderliggende waarde de AEX-index en Eurostoxx50-index. Deze beursgenoteerde beleggingsproducten laten toe om een vooropgesteld rendement te behalen indien de onderliggende waarde van het certificaat gedurende de looptijd boven een vastgesteld niveau blijft noteren. Op deze manier kan rendement behaald worden in gunstige én ongunstige marktomstandigheden.

Het dividend van de onderliggende waarde en een koersstijging voorbij de 9% per jaar wordt opgegeven om een vast rendement te behalen met bijbehorende buffer tegen een mogelijke koersdaling.

Deze portefeuille wordt ingericht met Rendement Certificaten met verschillende afloopdata. Hierdoor komt ieder kwartaal geld vrij dat opnieuw geïnvesteerd wordt. Op deze manier wordt de buffer voortdurend aangepast aan de geldende marktomstandigheden om het risico op koersverlies van de totale portefeuille zo klein mogelijk te houden.

Deelname aan het Rendement systeem is mogelijk met ieder gewenst bedrag vanaf 20.000,- euro. Er worden dus maximaal 10 posities geopend van maximum 1850 euro per positie!

Kortom, een ideale aanvulling voor de defensieve belegger.

Wij versturen onze handelssignalen naar u toe via SmS en E-mail, en u volgt dan het handelssysteem. Ook kunt u de signalen ook gelijk op uw eigen bankaccount laten uitvoeren door de TradeConnector. U bent dus verzekerd van up-to-date informatie.

Word vandaag nog lid!


 

Turbotrends heeft voor iedere markt het juiste handelssysteem. Meld u nu aan voor dit unieke handelssysteem. U maakt kennis met methoden die normaal zijn voorbehouden aan professionele beleggers. Wij hopen u spoedig als abonnee te mogen begroeten.

De grootste voordelen van een abonnement bij Turbotrends:

* Zeer snel en makkelijk handelssignalen ontvangen via sms en e-mail
* Keuze tussen zelf uitvoeren of directe uitvoering
* Mee handelen met professionele beleggers
* Handels-uren zijn van 09.00 tot 17.30 uur.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, vul hier naast uw gegevens in, en u doet gelijk met ons mee.

  • Per kwartaal: €82.50
  • Per half jaar: €148.50 (5% korting)
  • Per heel jaar: €299.00 (10% korting)
Search