Wie zijn wij?

Turbotrends is een onafhankelijk beurs informatiebedrijf en bestaat al jaren en zijn in Nederland en Belgie de grootste partij met beursinformatie en Sms en E-mail diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van Aandelen, opties, turbo’s en futures.

Vrijwel iedere belegger, maar vooral de particuliere, denkt bij beleggen direct in termen van winst. Het begrip “Risico lopen” wordt verdrongen. Het is iets waar men later wel een keer aan zal denken of waarvan men het gevoel heeft er weinig of geen grip op te hebben.

Daarnaast ontdekten steeds meer beleggers de mogelijkheden van beleggen met opties, futures en Turbo’s. Een relatief kleine investering kan immers door het hefboomeffect uitmonden in een mooie winst binnen een vaak korte tijd.

Turbotrends geeft ook geregeld presentaties voor zowel DayTrading als Technische Analyse. De traders die zijn aangesloten bij Turbotrends hebben vanzelfsprekend een grote affiniteit met de beurshandel. Ze kunnen veelal putten uit een jarenlange ervaring en weten dan ook veel over koersvorming, optiewaardering, Technische Analyse en andere tricks of the trade.

keizergracht-turbotrends

Tijdens deze bijeenkomsten -onderverdeeld in verschillende workshops, cursussen en seminars- stelt TurboTrends u in staat om nieuwe kennis te vergaren over beleggen of uw parate wetenschap naar een hoger niveau te tillen. Deze boeiende dag, middag- en avondsessies staan onder regie van onze eigen traders en andere gezaghebbende, professionele beleggers.

Op deze site vindt u een uitgebreid overzicht van de producten en diensten die wij kunnen leveren aan zowel de particuliere belegger alsook aan instituten. TurboTrends is een onafhankelijk beursinformatie bedrijf, dat gespecialiseerd is in het begeleiden van particuliere beleggers die handelen in aandelen, opties en futures. Wanneer u succesvol mee wilt doen op de beurs, is het van groot belang om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en om dit nieuws op waarde te kunnen analyseren.

In onze berichten vindt u een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de financiele markten. Nog belangrijker is dat ook wordt aangegeven waar de markt naar toe kan gaan en waar mogelijke kansen liggen voor Turbo’s. Voor de professionele handelaar is dit geen enkel probleem, maar als particuliere belegger is het moeilijk meekomen. U moet daartoe namelijk continu achter de computer zitten en vervolgens ook nog het nieuws en de beursontwikkelingen zelf analyseren om tot goede beleggingsideeen te komen. De diverse diensten van ons zijn dan voor u een pasklare oplossing. U blijft zelf uw beslissingen nemen en uw orders opgeven, maar u heeft altijd iemand bij de hand om u te helpen. Met name in de Verenigde Staten zijn deze diensten populair en daardoor bestaan deze diensten ook al jaren.

Door onze onafhankelijke status is het voor ons mogelijk om onpartijdige informatie te verschaffen, zodoende hebben wij zicht op de grote geldstromen en op de onuitputtende reeks van informatiebronnen. TurboTrends belegt niet voor eigen rekening noch voor derden. TurboTrends is onafhankelijk in de keuze van haar bronnen en posities. Via verschillende korte en lange termijn portfolio’s begeleiden wij u bij het nemen van beleggings beslissingen met als doel uiteraard een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. De informatie die TurboTrends verstrekt is gebaseerd op een onuitputtelijke reeks van relevante bronnen varierend van realtime data tot informatie verkregen van handelaren op de beursvloer. Turbotrends streeft ernaar de kritische professionele belegger continu van commentaar te voorzien die voor haar/hem relevant is. Ook de minder actieve belegger kan overigens bij ons terecht

Onze analisten staan de hele dag in contact met handelaren op de beursvloer, persbureaus en andere relevante informatiebronnen. U kunt dus als belegger optimaal profiteren van ‘up to date’ informatie.

Search