Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de abonnementen en dienstverlening van Turbotrends. Mocht uw vraag er niet bij staan kunt u uw vraag per Email stellen of ons contactformulier invullen. Bellen kan uiteraard ook op het volgende nummer +31(0)20 – 723 58 58 .Een van onze medewerkers staan u graag ter woord en helpen u graag verder.

Ja en Nee. Indien u een effectenrekening heeft bij uw bank en zelf de signalen gaat uitvoeren, dan maakt u gewoon gebruik van die al reeds bestaande rekening. Als u er voor kiest om de signalen te laten uitvoeren, dan is het noodzakelijk dat u bij een commissionair/broker een rekening opent, uiteraard gewoon op uw eigen naam. U kunt al een rekening openen met een beginkapitaal van 5.000. U kunt natuurlijk zelf ook met een lager of hoger bedrag van start gaan.

Ja, het is noodzakelijk, als u actief meedoet met alle signalen, om uw e-mail een aantal maal per week te raadplegen. Indien u dit niet vaak doet is het zeker geen ramp, u ontvangt namelijk ALTIJD een SMS-bericht wanneer wij een bepaald handels signaal hebben.

Dat is niet noodzakelijk. Door het frequent lezen van e-mail en sms kan een optimaal resultaat worden bereikt. Uiteraard informeren wij u onmiddellijk wanneer we overgaan tot koop of verkoop.

Ten eerste dient u er voor te zorgen dat het geld wat u op uw beleggingsrekening heeft staan geld is wat u kunt missen voor de lange termijn. Wij raden beleggen met geleend geld zeer sterk af! Beleggen met geleend geld betekent dat u naar alle waarschijnlijkheid uw emoties zozeer laat meespelen dat het uw beleggingsresultaat (negatief) beinvloed. Zeer paradoxaal: Emoties worden het beste onderdrukt of uitgeschakeld indien u al afscheid heeft genomen van het geld en emoties niet snel de kop op duiken. Zorg er voor dat u met geld belegt dat uw doelen en dagelijkse gang van zaken niet in de weg staan.

Wij hanteren geen ondergrens maar adviseren wel een bepaald bedrag te reserveren voor de handelssignalen. Een bedrag van tussen de 5000,- en 10.000 wordt aanbevolen. Mocht u met een groter bedrag willen beleggen kunt u dit natuurlijk veranderen.

Nee, natuurlijk niet. U abonneert zich voor een vast bedrag, en daarmee zijn alle kosten betaald, ongeacht het aantal signalen dat de Turbotrends Systematiek genereert.

Nee, volstrekt niet. U kunt zich ook gewoon abonneren op de signalen. U staat dan zelf in voor het innemen of sluiten van uw posities bij uw eigen bank of broker. Wel is het van belang dat u reageert op elk signaal dat u ontvangt en ook op het tijdstip dat u dat ontvangt. Anders zal het resultaat in uw portefeuille na verloop van tijd aanmerkelijk afwijken van het resultaat van de Turbotrends.

Een mechanisch handelssysteem voor de Turbo`s is uitgekiende programmatuur dat op basis van marktinformatie en de interpretatie daarvan door indicatoren, online en realtime koop- en verkoopsignalen genereert. De handelssystemen van Turbotrends zijn over een periode van meerdere jaren ontwikkelt en getest. De systemen zijn zo ontwikkeld dat ze winstkansen vergroten en verliezen beperkt houden. Ieder systeem kent verliezende trades en series van verliezende trades. Het is de kunst de verlieskansen te beheersen. Wij doen dat met diverse speciale functies die op het juiste moment een positie sluiten en het verlies beperkt houden. Ook winnende trades worden op het juiste moment gesloten: om de opgebouwde winst te beschermen.

Wij geven u advies om bepaalde Turbo`s te kopen of verkopen. U bent geheel vrij om deze signalen op te volgen. Mocht u een andere mening over een bepaalde richting hebben dan wij, dan hoeft u natuurlijk niet onze handelssignalen op te volgen. Onthoud goed dat u de persoon bent die de effecten koopt en u dus verantwoordelijk bent voor uw aankopen en verkopen.

Indien een bepaald begrip voor u niet geheel duidelijk is, kunt u kijken of het begrip uitgelegd wordt op www.Turbotrends.nl. Indien het begrip niet uitgelegd wordt, of u vindt de uitleg niet voldoende, dan kunt u altijd onze begrippenlijst raadplegen of om uitleg van uw begrip vragen. Wij raden u dit zeker aan, daar onze begrippenlijst in dat geval weer uitgebreid kan worden met begrippen.

Ja, ook wanneer u niet in Nederland woont is het mogelijk om abonnee van Turbotrends te worden. Zolang u de beschikking heeft over een geldig Email adres en een internetverbinding heeft kunt abonnee worden. SMS berichten kunnen soms alleen later doorkomen, dit in verband met bepaalde buitenlandse providers die deze dienst niet goed ondersteunen.

Dit kan zeker, in elke SMS vermelden wij u heel duidelijk welke turbo systeem wil kopen. Het Turbotrends systeem zit regelmatig in de markt en kent per definitie dus ook posities welke meerdere dagen worden aangehouden. De termen die u in uw SMS bericht leest zijn bij elke Broker en/of Bank zeer makkelijk uit te voeren.

De systematiek genereert ca. 6 a 12 signalen per maand (roundturns). Afhankelijk van de marktomstandigheden kan het aantal signalen groter of kleiner zijn.

Door een e-mail te sturen vanaf het e-mail adres waarmee u bij ons staat ingeschreven kunt u uw abonnement stopzetten.
Waarom niet via de contactpagina? Om misbruik te voorkomen moet u in een Email vanaf uw eigen mailaccount een Email sturen onder vermelding van: Beindiging Abonnement.
Zodra wij uw e-mail ontvangen hebben verwerken wij deze zo spoedig mogelijk en bent u geen abonnee meer.

Wanneer u zich aanmeldt, gaat het abonnement in zodra het door u verontschuldigde bedrag ontvangen is op onze bankrekening. U ontvangt dan een welkomst E-mail met uw inlog gegevens. Zodra u deze e-mail ontvangen heeft start het abonnement voor de looptijd van drie maanden of een halfjaar.

Wanneer u zich als abonnee heeft aangemeld, en wij hebben uw betaling verwerkt, kan het maximaal twee werkdagen in beslag nemen voordat u kunt inloggen op de abonnee pagina. Zodra wij uw betaling verwerkt hebben activeren wij uw abonnement en ontvangt u onze Abonnee Signalen mails en kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina. U dient ook rekening te houden met het betalingsverkeer tussen banken. Wanneer u bijvoorbeeld op maandagavond via de postbank geld overmaakt naar onze bank in Amsterdam, dan gebeurd het vaak dat wij het geld pas vrijdagochtend op onze bankrekening ontvangen met als gevolg dat u na het weekend pas kunt inloggen!

Indien u uw wachtwoord bent vergeten is dit geen probleem. Ook kunt u uw wachtwoord opnieuw laten instellen. Er wordt dan direct een Email naar u gestuurd met een nieuw (automatisch) gegenereerd wachtwoord. Nadat u bent ingelogd kunt u vervolgens uw wachtwoord wijzigen in een zelf te verzinnen wachtwoord. Boven in deze website kunt u inloggen.

Wij hebben geprobeerd de meest gestelde vragen op deze pagina weer te geven. Het kan zijn dat u een vraag heeft over een onderwerp dat niet op deze pagina is behandeld. Of u wenst een nog uitgebreider antwoord. Indien u uw vraag wilt stellen kunt u naar de contactpagina te gaan. U kunt natuurlijk ook bovenaan op contact klikken.

Ja dat kan. Ook zonder SMS kunt u de berichten ontvangen. U ontvangt dan alleen een e-mailbericht met het signaalbericht.

Search