Colofon - Partners Turbotrends

Deze website wordt onderhouden door:

Turbotrends
Tel: 020-723 5858
E-mail: info@turbotrends.nl

Commerzbank

Al zeer geruime tijd werken wij samen met de Commerzbank. Wekelijks houden we gezamenlijke online seminars en iedere maandag om 12.00 uur de wekelijkse Week Forecast, waarin beleggers alle vragen aan onze medewerkers kunnen stellen. Tevens zijn we prominent aanwezig tijdens de beleggersfair, dag van de actieve belegger en houden we gezamenlijke online seminars bij de bekende mediapartners zoals DFT en RTLZ. Ook wordt er veel gedaan aan educatie.

De Commerzbank is met 54000 werknemers en 1200 agentschappen de op één na grootste bank van Duitsland. Commerzbank is wereldwijd actief en biedt financiële producten en diensten aan voor particulieren, bedrijven en overheden.

Als uitgever van verschillende soorten beursproducten is Commerzbank prominent aanwezig in Europa. Met een aanbod van meer dan 160 000 financiële producten in Europa en een jarenlange ervaring geldt Commerzbank als één van de grootste en meest toonaangevende derivatenhuizen in Europa.

kantoor3

Heb je andere vragen of problemen?
Mail je vraag naar info@Turbotrends.nl

Disclaimer:
Informatie over de disclaimer

Abonnees

Vragen en klachten:
De producten van Turbotrends worden met de grootste zorg gemaakt en verzonden. Mocht u onverhoopt toch nog vragen of klachten hebben, stuurt u dan een email naar:

Turbotrends Nederland
info@turbotrends.nl

LET OP: Elk abonnement kan op elk gewenst moment ingaan en wordt automatisch verlengd, tenzij twee weken voor de vervaldatum schriftelijk is opgezegd.

Abonnementen, opzeggingen (schriftelijk, twee weken voor de vervaldatum) en adreswijzigingen kunt u per email doorgeven aan:
Turbotrends afdeling: Leden
info@turbotrends.nl 

Niets uit onze Turbotrends site mag zonder toestemming van Turbotrends, op enige wijze vermenigvuldigd of doorgestuurd worden. Turbotrends is niet aansprakelijk voor onjuist vermelde indices of berichten. Het kopi�ren en vermenigvuldigen van deze tekst, of het inframen van een bericht op deze site, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Turbotrends.

Webmasters / Uitgevers let op: citeren van deze website is toegestaan, onder vermelding van bron www.Turbotrends.nl

De Redactie van Turbotrends en Turbotrends.nl bestaat uit verschillende journalisten. Zij nemen geen enkele positie in. De analisten handelen en beleggen in verschillende financi�le producten. Posities kunnen op elk moment veranderen. De informatie op deze website en in onze Email en SmS berichten is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Handelsnaamrecht en portretrechten.

De handelsnaam Turbotrends is geregistreerd in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel  en is gedeponeerd bij het Benelux Merkenregister. De registratie is geldig voor alle Benelux landen. Verder is het verboden om de namen en portretten van onze medewerkers te citeren en / of te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Turbotrends. Art 19-21 van de Auteurswet. Ook deze zijn gedeponeerd bij het Benelux Merken Bureau. (BmB)

Search