Kijkt u morgen ook naar het DFT Onlineseminar?

09.15 uur

Goedemorgen, de AEX staat op 599.29 en dat is een min van 0.14% en ook de andere Beurzen in Europa gaan lager van start na een rustige sessie op Wall Street. Beleggers kijken onder meer uit naar het laatste rentebesluit van de Amerikaanse Federal Reserve van dit jaar, dat vanavond bekend gemaakt wordt en we wachten uiteraard ook op de toespraak van FED voorzitter Powell. Aan het handelsfront liet de adviseur voor handel van het Witte Huis, Peter Navarro, weten geen aanwijzingen te hebben dat Trump afziet van nieuwe handelstarieven tegen China

De ECB komt morgen met haar rente besluit en Christine Lagarde zal haar eerste toespraak houden als voorzitster van de ECB, de grote vraag is, blijft haar beleid in lijn  met die van Draghi en gaat ze zaken anders aanpakken. Daarnaast wordt gewacht op de Britse verkiezingen die donderdag worden gehouden.

Ahold Delhaize investeert de komende jaren 480 miljoen dollar om de leveringsketen voor zijn supermarkten aan de Amerikaanse oostkust volledig in eigen hand te krijgen. In drie jaar koopt het supermarktconcern drie distributiecentra van een groothandelaar. Ons koersdoel voor Alhold Delhaize is 25 euro.

De euro iss 1,1085 dollar waard. De Brent olie future staat 0.4% lager op 63,95 dollar per vat. De AEX heeft steun op 595 en 593 en weerstand op 601 en 604. Morgen houden we een groot online seminar bij de financiële telegraaf. Daar presenteren we de kooplijst van 2020. U kunt gratis online meekijken vanaf 20.00 uur, meldt u hier even aan en kijk morgen mee!

Search