Informatie

Niemand kan consistent de koersen voorspellen. Ondanks dit gegeven hopen en geloven investeerders dat ze de toekomst kunnen voorspellen, of dat iemand anders dat kan. Veel van hen trachten je te voorspellen wat de volgende macro economische cyclus zal zijn. Bij  Turbotrends realiseren we ons dat het niet alleen onmogelijk is om de toekomst te voorspellen, het is niet nodig. Wij vertrouwen op onze handelssystemen.

Alle handelssystemen handelen met de markt mee. Zodra de indicatoren, waarop het handelssysteem gebaseerd is, aangeven dat de richting van de markt dalend is, zal het systeem short gaan. Daardoor anticiperen we op verdere koersdaling. Zodra echter de indicatoren aangeven dat de trend omslaat naar stijgend, zal het systeem long gaan. Timing is hierbij cruciaal. Te snel een nieuwe positie innemen kan nadelig zijn. We willen namelijk zeker weten dat de markt richting gekozen heeft. Daarbij moeten we ook niet te laat een nieuwe positie innemen, omdat daarmee een deel van het winstpotentieel van de golfbeweging in de markt mogelijk gemist wordt.

De geautomatiseerde handelssystemen van Turbotrends baseren hun werking op basis van Technische Analyse. Actuele koersinformatie wordt continu geanalyseerd en vergeleken met de voorwaarden die de handelssystemen hanteren. Op basis van de criteria geprogrammeerd in het handelssysteem genereert deze automatisch koop- en verkooporders. De systemen maken gebruik van geavanceerde technieken en patroonherkenning. Volatiliteit en handelsvolume worden continu gemeten en maken deel uit van de beslissingsmodellen.

informatie-turbotrends

Het doel van Turbotrends is eenvoudigweg het genereren van een maandelijks inkomen op het geïnvesteerde kapitaal tegen een zo hoog mogelijk rendement, waarbij zo min mogelijk risico wordt genomen en het geïnvesteerde kapitaal zoveel mogelijk wordt beschermd. De beste manier om te weten te komen wat het u kan opleveren is nu direct vrijblijvend advies te vragen. U kunt starten en stoppen wanneer u dat wenst. Ons advies is kosteloos en verplicht u tot niets. Vraag dus vandaag nog informatie aan via het onderstaande  formulier of bel ons op +31(0)23 – 528 88 51.

Naam
Telefoonnummer
E-mail

Search