Copyright

Niets uit onze Turbotrends site mag zonder toestemming van Turbotrends, op enige wijze vermenigvuldigd of doorgestuurd worden. Turbotrends is niet aansprakelijk voor onjuist vermelde indices of berichten. Het kopieren en vermenigvuldigen van deze tekst, of het inframen van een bericht op deze site, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Turbotrends.

Webmasters / Uitgevers let op: citeren van deze website is toegestaan, onder vermelding van bron www.Turbotrends.nl

De Redactie van Turbotrends en Turbotrends.nl bestaat uit verschillende journalisten. Zij nemen geen enkele positie in. De analisten handelen en beleggen in verschillende financiele producten. Posities kunnen op elk moment veranderen. De informatie op deze website en in onze Email en SmS berichten is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Merkenrecht, handelsnaamrecht en portretrechten.

De handelsnaam Turbotrends is geregistreerd in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel en is gedeponeerd bij het Benelux Merkenregister. De registratie is geldig voor alle Benelux landen. Verder is het verboden om de namen en portretten van onze medewerkers te citeren en / of te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Turbotrends. Art 19-21 van de Auteurswet. Ook deze zijn gedeponeerd bij het Benelux Merken Bureau. (BmB)

Search