Turbo 15

Het Turbo 15 abonnement richt zich op autotrading signalen op de Aex, maar ook op de bewegingen in de Dax, S&P, Goudprijs, Euro/Dollar en andere valuta paren en voor de rente wordt er gekeken naar de Bunds. Groot voordeel hiervan is de optimale spreiding.

Deze modelportefeuille wordt gemanaged door een zeer succesvol geautomatiseerd handelssysteem. De signalen die dat geeft, zijn gebaseerd op de turbo’s.

Een groot voordeel van een geautomatiseerd handelssysteem, is de planmatigheid. De waan van de dag, emoties, angst en hebzucht maken het voor veel beleggers zeer moeilijk om consequent rationele beslissingen te nemen.

Ook in een dalende markt bieden Turbo`s uitstekende mogelijkheden om geld te verdienen. Voor de winstmogelijkheden van Turbo`s maakt het immers niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt. En aan beweging is er zeker geen gebrek.

U kunt de signalen uit zijn handelssysteem op verschillende manieren ontvangen en uitvoeren.

U kunt ervoor kiezen om de signalen te ontvangen op uw gsm d.m.v. een sms bericht en e-mail bericht, maar U kunt er ook voor kiezen dat deze berichten niet alleen naar U gestuurd worden, maar ook gelijk uitgevoerd worden door de TradeConnector op uw eigen rekening.
Die zal dan zodra er een koop- of een verkoopsignaal gegenereerd wordt, de order DIRECT voor u uitvoeren.

Voor U betekent dit gemak en u kunt zich bezighouden met uw werk of vrije tijd en uw geld het werk laten doen. Gerenommeerde partners gaan dan voor U aan het werk.

Turbo 15 werkt met een startbedrag van €15.000.

Een abonnement op deze service kost €297 per kwartaal, bij een halfjaar, of een jaar abonnement krijgt u 10% korting.

Bent u overtuigd van de voordelen die Turbotrends u kan bieden? Meldt u dan nu hier onderaan en wordt nu abonnee en begin met geld te verdienen! U maakt kennis met methoden die normaal zijn voorbehouden aan professionele beleggers. Wij hopen u spoedig als abonnee te mogen begroeten.

De grootste voordelen van een abonnement bij Turbotrends:

  1. Zeer snel en makkelijk handelssignalen ontvangen via sms en e-mail
  2. Keuze tussen zelf uitvoeren of directe uitvoering
  3. Mee handelen met professionele beleggers via SmS en E-mail
  4. Zoals met elke Turbo is het mogelijk te profiteren van stijgende- en dalende markten.
  5. Handels-uren zijn van 09.00 tot 17.30 uur.
  • Per kwartaal: €297.00
  • Per half jaar: €564.30 (5% korting)
  • Per heel jaar: €1084.05 (10% korting)

Word vandaag nog lid!


 

Search