Factor 5

Factors zijn een nieuwe generatie hefboomproducten. Zij bieden een dagelijks vast hefboomeffect, hebben geen stop loss-niveau en hebben een onbeperkte looptijd. Factors vermenigvuldigen de performance van de onderliggende waarde bij een stijging maar ook bij een daling. De manier waarop de prijs van deze producten wordt berekend is eenvoudig: zij vermenigvuldigen elke dag de performance van de onderliggende waarde met hun hefboomeffect.

Laten we een voorbeeld nemen van een Factor Long 5 op de AEX future. De prijs van dit product zal 5% stijgen als de AEX future gedurende de dag met 1% stijgt. Let er op dat dit hefboomeffect werkt in beide richtingen. Als de AEX future 1% daalt, dan zal de prijs van de Factor Long 5 op de AEX future met 5% afnemen.

Factor 5 is een abonnement dat gebruikt maakt van een software programma ( Algoritme )voor het handelen in Factors. Het doel is vermogensgroei op korte termijn door gebruik te maken van korte termijn bewegingen. Het programma is gemaakt voor en door professionele handelaren, mensen die moeten leven van koerswinst!

Wij versturen dagelijks onze adviezen naar u toe via SmS en E-mail, en u volgt dan het handelssysteem. Ook kunt u de signalen ook gelijk op uw eigen bankaccount laten uitvoeren door de TradeConnector. U bent dus verzekerd van up-to-date informatie. Deze manier van adviseren en informeren is in Nederland uniek, maar bestaat in de Verenigde Staten al veel langer. Er is geen andere aanbieder die betere resultaten heeft!

Word vandaag nog lid!


 

Met het Factor 5 abonnement volgen wij de volgende indices, grondstoffen en fondsen:

AEX, Dax,  Eurostoxx, Euro/Dollar
Goud, Olie, Akzo, ArcelorMittal
ASML, ING, Philips, Shell

Bij het Factor 5 abonnement is er dus duidelijk sprake van spreiding. Het grote voordeel hiervan is de wisselwerking, algemeen bekend is dat het goud stijgt in onzekere tijden en dat de aandelen dan juist dalen, en visa versa. Door gebruik te maken van spreiding van verschillende markten, geeft dit het rendement een grotere stabiliteit.

Deelname aan het Factor 5 systeem is mogelijk met ieder gewenst bedrag vanaf 5000,- euro. Er worden dus maximaal 5 posities geopend van max 1000 euro per positie!

Als u door gebrek aan tijd of voldoende kennis van de materie liever wilt dat de signalen voor U uitvoert worden, kan dit door middel van de TradeConnector, deze voort de signalen live op uw bankaccount uit. Duizenden klanten gingen u inmiddels voor!

Turbotrends heeft voor iedere markt het juiste handelssysteem. Neem daarom nu de beslissing om de resultaten van uw beleggingen drastisch te verhogen. Meld u nu aan voor dit unieke handelssysteem. Het zal uw leven veranderen! U maakt kennis met methoden die normaal zijn voorbehouden aan professionele beleggers. Wij hopen u spoedig als abonnee te mogen begroeten.

De grootste voordelen van een abonnement bij Turbotrends:

* Zeer snel en makkelijk handelssignalen ontvangen via sms en e-mail
* Keuze tussen zelf uitvoeren of directe uitvoering
* Mee handelen met professionele beleggers via SmS en E-mail
* Zoals met elke Turbo is het mogelijk te profiteren van stijgende- en dalende markten.
* Handels-uren zijn van 09.00 tot 17.30 uur.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, vul hieronder uw gevens in, en u doet gelijk met ons mee.

  • Per kwartaal: €225.00
  • Per half jaar: €427.50 (5% korting)
  • Per heel jaar: €821.25 (10% korting)
Search