Bonus portefeuille

De rente is al lang historisch laag en beleggers zijn op zoek naar alternatieven. Wilt u kunnen profiteren van het opwaarts koerspotentieel van een aandeel of index, maar ook rendement behalen bij een gelijkblijvende of licht dalende koers? Dan is een abonnement op de Turbotrends Bonus portefeuille iets voor u.

Deze investeringsportefeuille heeft een horizon van 18 maanden en werkt met bonuscertificaten. Met deze beursgenoteerde beleggingsproducten kunt u onbeperkt profiteren van een koersstijging van een gekozen onderliggende waarde, zoals de AEX en Eurostoxx index. De portefeuille is voor een (60%) deel ingericht met certificaten op de indices en voor een (40%) deel met certificaten op kwalitatief hoogwaardige aandelen, die een hoog dividend uitkeren. Immers, het dividend wordt gebruikt voor de bonus.

De portefeuille doet om de 3, 6, 9, 12 en 18 maanden mutaties. Hierdoor komt er ieder kwartaal cash vrij dat opnieuw wordt geïnvesteerd en koersdalingen worden hiermee afgevlakt, terwijl de kans op een mooi rendement behouden blijft.

Kortom, een ideale aanvulling voor de defensieve belegger.

Wij versturen onze handelssignalen naar u toe via SmS en E-mail, en u volgt dan het handelssysteem. Ook kunt u de signalen gelijk op uw eigen bankaccount laten uitvoeren door de TradeConnector. U bent dus verzekerd van up-to-date informatie. Deze manier van adviseren en informeren is in Nederland uniek, maar bestaat in de Verenigde Staten al veel langer.

Word vandaag nog lid!


 

Met de bonus portefeuille volgen wij de volgende indices en fondsen:

AEX en Eurostoxx.
ABN AMRO, Aegon, ING.
Ahold, KPN, NN Groep, Shell.

Bij het abonnement is er dus duidelijk sprake van spreiding. Het grote voordeel hiervan is de wisselwerking. Door gebruik te maken van spreiding van verschillende markten, geeft dit het rendement een grotere stabiliteit.

Deelname aan het Bonus systeem is mogelijk met ieder gewenst bedrag vanaf 20.000,- euro. Er worden dus maximaal 10 posities geopend van max 1750 euro per positie!

Als u door gebrek aan tijd of onvoldoende kennis van de materie liever wilt dat de signalen voor U uitvoert worden, kan dit door middel van de TradeConnector, deze voert de signalen live op uw bankaccount uit. Duizenden klanten gingen u inmiddels voor!

Turbotrends heeft voor iedere markt het juiste handelssysteem. Neem daarom nu de beslissing om de resultaten van uw beleggingen drastisch te verhogen. Meld u nu aan voor dit unieke handelssysteem. U maakt kennis met methodes die normaal zijn voorbehouden aan professionele beleggers. Wij hopen u spoedig als abonnee te mogen begroeten.

De grootste voordelen van een abonnement bij Turbotrends:

* Zeer snel en makkelijk handelssignalen ontvangen via sms en e-mail
* Keuze tussen zelf uitvoeren of directe uitvoering
* Mee handelen met professionele beleggers via SmS en E-mail
* Handels-uren zijn van 09.00 tot 17.30 uur.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, vul hiernaast uw gegevens in, en u doet gelijk met ons mee.

  • Per kwartaal: €82.50
  • Per half jaar: €148.50 (5% korting)
  • Per heel jaar: €299.00 (10% korting)
Search